Nimittäin raportiointi meidän elämästä. Tällä tämänmoisella hetkellä meillä on rauhallista kun pojat nukkuu ja Ronja pötköttelee sängyssä lukemassa kirjaa. Tämän hetken suurin ongelma on saada kirja pois tytöltä ilman että se aiheuttaa suurta draamaa itkun, valitusten ja kaiken muun saattelemana. Sen tuo tyttö osaa nimittäin liiankin hyvin :D
 Niille jotka eivät meistä tiedä yhtikäs mitään voin kertoa että allekirjoittaneen lisäksi meidän perheeseen kuuluu vajaa kaksimetriä jääräpäistä vastakkaista sukupuolta yhdessä paketissa sekä kaksi perässä tulevaa samaa sorttia olevaa ja heidän siskonsa. :D
 Eli muksut vanhimmasta nuorimpaan: Ronja kohta 4v, Kaspian kohta 2v ja Dominick 9vkoa.
Tämän hetken suurin projekti on viime syksynä alkanut Villa Kaukokullan(Ronjakin haluaa Villan kun Peppi Pitkätossullakin sellainen on) rakentaminen. Mies sitä työn oheessa rakentaa joten jälkeä tulee hitaasti mutta varmasti. Nyt tosin pitäisi saada kova spurtti päälle kun sisään pitäisi päästä muuttamaan heinäkuussa.Tai sitä mieltä ainakin pankki on kun sillon olisi ensimmäinen lainanlyhennys kuukausi. Toivossa on hyvä elää. Ensimmäinen haave talon valmistumisajankohdasta oli nimittäin D:n ristiäiset ja ne kun menivät jo 1.4 niin seuraavaan deadlinen on kuitenkin vielä aikaa.
On tosin talossakin. Lattiaa ei vielä ole valettu ja talo ei ole vielä puolessa välissäkään mutta katsotaan nyt mitä tuleman pitää. Stressattu on tässä aivan tarpeeksi eikä se ole taloa sen enempää valmiiksi saattanut joten parempi varmaan säästää hermojaan ja katsoa miten suunnitelmat etenevät.

Tällä hetkellä meillä on muksut kovasti flunssassa joten sisällä istutaan ja ihmetellään vaikka olisi niin ihanaa laittaa lapset pihalle leikkimään. Jos jo vaikka viikonloppuna voisi tehdäkin niin.